Mina webbprojekt

Några av de webbprojekt jag roar mig med på fritiden.

London Tickets

På webbsidan London Tickets sker försäljning av biljetter till fotboll och musikaler i London samt bokning av hotellboende. De lags hemmamatcher som vi har biljetter till är Arsenal, Chelsea, Charlton, Fulham, Millwall, QPR, Crystal Palace, Tottenham, Leyton orient och West Ham i London samt Manchester United och Liverpool.

www.londontickets.se

Commo

Commo är ett register med svenska bloggar sorterade på ett antal kategorier  och  det är runt 10 0000 bloggar registrerade. Det finns många bra bloggar, men de kan svåra att hitta på egen hand. Du kanske söker mer inspiration till din egen blogg eller letar efter en ny favoritblogg. Du kan bläddra dig fram genom kategorierna till vänster, leta via nyckelord eller låta slumpen avgöra genom att klicka på en slumpgenerator.

www.commo.se

Svenska lekland

Svenska lekland är en webbplatsen med listning av  samtliga svenska lekland samt annat som kan vara intressant för barnfamiljer.

www.svenskalekland.se

Sportbarer

Sportbarer.eu är en samlingsplats där jag jobbar med att lägga in samtliga svenska sportbarer samt andra platser som kan vara intressant för den sportintresserade.

www.sportbarer.eu

Bilparkering

Bilparkering.com är en samlingsplats där jag jobbar med att lägga in svenska parkering. Fram för allt parkeringar som är i anslutning till flygplatser, arenor och stora evenemang. På webbplatsen hittar du bland annat information om:

Långtidsparkering vid Arlanda

Bilparkering vid Tele 2 Arena

Bilparkering vid Globen