VästeråsWebb och marknadsföring

Höstens schema hos marknadsföreningen

Jag sitter med i styrelsen för Marknadsföreningen i Västerås och vi har nu presenterat vårt schema för hösten 2016. Vi  tycker att det är ett bra 2016 med ett program utöver det vanliga – samtliga föreläsare kvalar in på vår topplista. Bara att boka in i kalendern genast.

Erik Modig – Kontroll och effektiv kundkommunikation

Med modern konsumentpsykologi som bas föreläser Erik Modig om hur vi kan skapa budskap som faktiskt når fram till kunderna samt hur dessa budskap behöver vara utformade för att skapa engagemang, lojalitet och framgångsrika affärer.

David JP Philips – Death By PowerPoint

En extrainsatt aktivitet utöver ordinarie program. David JP Philips bjuder in oss till en engagerande föreläsning på Tersmenska Herrgården i Ramnäs. Death By PowerPoint är seminariet som tar revansch på det fantastiska hjälpmedlet PowerPoint och riktar sig till och alla som har lust att lära sig – och att våga – hålla en riktigt bra presentation.

Anna Fagerström  – Så kommer du med i medierna

Anna Fagerström startade PR-kiosken 2011, efter nio år på TV4. Med strategisk och offensiv PR kan du nå dina målgrupper genom att vara med i tidningar, tidskrifter, sajter, bloggar, radio och TV. Själva medieutrymmet är gratis – det gäller ”bara” att åstadkomma idéer som är så bra att journalisterna faller för dem.

Jerry Silfwer – Förtjäna kundens uppmärksamhet

Med Inbound Marketing går du från att tvinga till dig kundens uppmärksamhet till att förtjäna den. PR-strategen Jerry Silfwer lär oss hur man gör.

Christian Rudolf  – Sökmotoroptimering

Christian Rudolf har lång erfarenhet av att jobba med företags organiska träffbild i Google. Här delar han med sig av sina erfarenheter och insikter för att ge er kunskap ni kan använda redan nästa dag.

Martin Deinoff – Nya tidens kommunikation

Martin Deinoff, VD för den digitala innovationsbyrån Itch och tidigare vice VD och medgrundare av den digitala byrån Creuna, kastar oss in i den nya tidens kommunikation.