Västerås

Bra fotografer i Västerås

Jag tycker det är riktigt roligt att fota och brukar ibland hoppa in som fotograf åt VSK Fotboll i samband med  deras matcher. I samband med mitt jobb på QuickNet blir det också en del fotande i samband med frukostmöten och liknande evenemang men jag har inga planer på att jobba professionellt som fotograf. Får dock en del förfrågningar så jag tänka passa på att tipsa om några bra fotografer i Västerås med omnejd.

Fotograf Linda Karlsson (Västerås)

Vi på QuickNet har haft ett långt samarbete med Linda och hon har fotat de flesta av bilderna vi använder i vår marknadsföring. Fotar helst och bäst människor i sina naturliga miljöer där hon med grym glädje och kunskap skapar riktigt bra bilder. Fotar allt från bröllopsbilder till reportagebilder.
www.lefotografi.se

Fotografer Pia och Hans Nordlander (Västerås)

Två fotografer som är verksamma i Västerås med inriktning mot företag där Pia främst fotar mingelbilder och porträttbilder samt Hans huvudsakligen fotar föremål och miljöer.
www.bildn.se

Fotograf Hasse Krogh (Långshyttan)

Hasse har tidigare bott i Västerås men är numera boende i södra Dalarna så han kan fortfarande utföra fotojobb här. Jobbar mest mot privatpersoner med till exempel bröllopsbilder och barnbilder.
www.krogh.se