SEO

SEO-kurser

Att gå en SEO-kurs är bra sätt att lära sig innehållsoptimering, kodning, länkstrategier, analys, teknik, laddtider och annat som ingår i arbetet med sökmotoroptimering av webbplatser och e-butiker.

Growth marketing på Berghs

Under utbildningen hårdtränas du till att bli ett datadrivet proffs som får varumärken att växa. Du jobbar initierat mot målgrupperna på webben med smarta verktyg – från SEO och konverteringsoptimering till sociala mediaannonsering och e-postmarknadsföring.

www.berghs.se

SEO-kurs hos Folkuniversitetet

Hur kan ditt företag kan synas bättre på webben och driva mer trafik organiskt via sökmotorer? Lär dig grunderna för ett vardagligt och effektivt SEO-arbete, samt hur du hittar dina viktigaste sökord. Under denna distanskurs lär du dig att skapa en strategi som hjälper din webbplats att synas mer på dina bästa sökord på Google. Du får de teoretiska och praktiska kunskaper du behöver för att kunna utföra, optimera och följa upp dina SEO-insatser.

www.folkuniversitetet.se

SEO-utbildning hos Pineberry

SEO-kursen är till för dig som vill lära dig sökmotoroptimering eller för dig som har vissa baskunskaper inom SEO men vill fördjupa dig i ämnet. Utbildningen är perfekt för dig som jobbar med marknadsföring, försäljning, affärsutveckling och/eller IT. Är du redan en erfaren sökmotoroptimerare är sannolikt denna utbildning inget för dig.

www.pineberry.com