Bra eller dåligt att investera hos Lendify

Lendify är en marknadsplats för lån mellan privatpersoner. Hos Lendify möts privata långivare och låntagare på förmånliga villkor som gynnar båda parter. Jag har använt Lendify undet

Att starta ett konto är väldigt enkelt

 1. Gå in på Lendify och skapa ett konto med hjälp av bank-ID.
 2. Gör en överföring till ditt Lendify-konto via bankgiro eller Trystly.
 3. Välj att göra manuella investeringar eller att systemet automatiskt fördelar ut dina pengar. Jag har det mesta av mina pengar i ett automatiskt konto med 10-års löptid på lånet. Här är det ju upp till var och en att själv fundera när det kan vara aktuellt att använda pengarna. En nyhet som dock är på väg är att det ska skapas en andrahandsmarknad för att man ska kunna komma ut lånen tidigare om det behövs.

Klicka här för att starta ditt konto hos Lendify

Få bonus vid investering hos Lendify

Jag har under ett tag använt den funktionen för att få bonus vid värvning vänner till Lendify. Bonusen kommer smidigt in på kontot hos Lendify när deras kriterier är uppfyllda så jag kan varmt rekommendera att använda inbjudanlänken du får på ditt konto. För att kunna få bonus insatt på ditt konto behöver du göra så här

 1. Gå in på Lendify och skapa ett konto med hjälp av bank-ID (har du ett konto på Lendify tidigare kan du hoppa över detta steg)
 2. Gör en överföring till ditt Lendify-konto på minste 10000 kronor.
 3. Så fort du skapat ditt konto så klickar du på menyn uppe till höger och väljer menyn inbjudanlänk.
 4. Använd länken för att bjuda in dina vänner och bekanta, när de sedan skapar kontot så får du en bonus på 500 kronor.

Relaterade inlägg

 • Kampanjkod hos Lendify Med begrepp som Peer-to-peer lån, P2P-utlåning, peer to peer lending eller något liknande menas lån mellan privatpersoner istället för det "normala" där personer lånar från en bank. Oftast hanteras detta via en marknadsplats, till exempel svenska Lendify.
 • FI:s kartläggning av gräsrotsfinansiering i Sverige Gräsrotsfinansiering, även kallat person-till-person-lån, peer-to-peer-lån eller p2p-lån blir allt populärare. Finansinspektionen har gjort en kartläggning som de nu presenterat på deras webbplats. Gräsrotsfinansiering är en globalt växande företeelse som börjat etablera sig även i Sverige och som innebär att kapital och krediter förmedlas via en teknisk plattform som kopplar samman kapitalsökande och investerare. Gräsrotsfinansiering innebär att kapital och krediter förmedlas via en teknisk plattform som kopplar samman kapitalsökanden och investerare.
 • Svenska poddar om börs och ekonomi En sammanställning av de svenska poddar om börs, investeringar och ekonomi som jag regelbundet lyssnar på.
 • Guide för konst i Västerås Konst är väl egentligen inte mitt största intresse men här ska jag försöka göra en guide för konst i Västerås. Anledningen till att jag ramlade in på det här ämnet är att en av mina kollegor är konstnär och hon bad om hjälp för att marknadsföra sin konstateljé i Västerås och sina tavlor.
 • Höstens schema hos marknadsföreningen Jag sitter med i styrelsen för Marknadsföreningen i Västerås och vi har nu presenterat vårt schema för hösten 2016. Vi tycker att det är ett bra 2016 med ett program utöver det vanliga - samtliga föreläsare kvalar in på vår topplista. Bara att boka in i kalendern genast.