Kampanjkod hos Lendify

Med begrepp som Peer-to-peer lån, P2P-utlåning, peer to peer lending eller något liknande menas lån mellan privatpersoner istället för det ”normala” där personer lånar från en bank. Oftast hanteras detta via en marknadsplats, till exempel svenska Lendify. Lendify är en marknadsplats för lån mellan privatpersoner. De sköter hela den administrativa processen, från granskning av låneansökningar och upprättande av avtal mellan låntagare och långivare, till utbetalning av lån och administrering av betalningar

Kampanjkod hos Lendify – Få 500 kr extra att investera

Det enda du behöver göra för att få 500 kronor extra att investera för är att klicka på den här länken till Lendify och sedan skapa ett konto. Så fort du sedan fört över 20000 kronor till ditt nystartade Lendifykonto får du 500 kronor extra insatt på ditt konto.

För att vara helt transparent så får jag motsvarande belopp som bonus insatt på mitt konto när någon skapar ett konto via länkarna på den här sidan.

Börja investera hos Lendify för att få din bonus

 

Relaterade inlägg

  • FI:s kartläggning av gräsrotsfinansiering i Sverige Gräsrotsfinansiering, även kallat person-till-person-lån, peer-to-peer-lån eller p2p-lån blir allt populärare. Finansinspektionen har gjort en kartläggning som de nu presenterat på deras webbplats. Gräsrotsfinansiering är en globalt växande företeelse som börjat etablera sig även i Sverige och som innebär att kapital och krediter förmedlas via en teknisk plattform som kopplar samman kapitalsökande och investerare. Gräsrotsfinansiering innebär att kapital och krediter förmedlas via en teknisk plattform som kopplar samman kapitalsökanden och investerare.
  • Bra eller dåligt att investera hos Lendify Lendify är en marknadsplats för lån mellan privatpersoner. Hos Lendify möts privata långivare och låntagare på förmånliga villkor som gynnar båda parter.
  • Svenska poddar om börs och ekonomi En sammanställning av de svenska poddar om börs, investeringar och ekonomi som jag regelbundet lyssnar på.
  • Ny webbplats till vinklubben The Wine Room Vi på webbyrån där jag jobbar har lanserat en ny webbplats till vinklubben The Wine Room. På webbplatsen presenteras vinerna från några olika bolag som importerar viner för försäljning på Systembolaget. På webbplatsen vi byggt går det att plocka ihop en varukorg med viner som man vill köpa och sedan via ett klick kan man gå vidare till  Systembolaget för att slutföra beställningen. Vinerna levereras sedan till den butik du valt. 
  • Konvertera .Numbers till Excel Har du fått en fil med ändelsen .numbers som du inte kan öppna på din PC så finns det lite olika vägar att gå. Antingen så ber du den du fick filen att i iWork spara filen som en excel-fil eller så använder du någon webbtjänst för att konvertera den till excel.

Ämnen: , , , , ,