Leksands IF

#madsbödker på Twitter

Använder du twitter och följer en del hockeyintresserade personer har du knappast missat att det ploppar ut en hel del inlägg under hashtagen #madsbödker under de senaste veckorna. En del ställer sig nog undrade varför en dansk back i Leksands hockeylag taggas in i så många inlägg. Det hela startade av Leksandssupportrarna Niklas Niva Sjökvist (@NiklasNiva), Mikael Falk (@MikaelFalk84) och Martin Eriksson (@Superklinga) och det spred sig sedan som en löpeld via leksandsfansen ut till rätt många hockeysupportrar. I samband med Leksands krossning av Malmö så intervjuades Mads Bødker i Viasat Hockey och han verkar ta uppståndelsen med ro. Detta är ett bra exempel på hur snabbt något kan få spridning på Twitter och därmed nå ut till väldigt många människor.

Lite av det vi hittar på twitter under #madsbödker

@Mikael Falk
Mads Bödker ber inte till gud. Gud ber till Mads Bödker #madsbödker

@T.Kling / domarna.se @DomarnaPunktSe
Jävligt platt landskap här på Island. Sägnen säger att #madsbödker var här på semester en gång. Löpte amok när han kallades Bödkur.

@Mats Gripenmalm
Mads Bödker behöver inte frukta svensk vinter. Han är så het attsnön smälter där han går #madsbödker

@MikaelFahlander:
Mats Bödker skjuter inte. Det är pucken som livrädd lämnar hans klubba. #madsbödker

@Per Skalk
Anden i lampan har nu infört en begränsning, man får inte längreönska sig #madsbödker, det är han som är anden. #skiteriattönskadå