Svenska poddar om vin

En sammanställning av de svenska poddar om vin som jag regelbundet lyssnar på.

Vinpratarna

En podcast med fokus på vin, men även om andra drycker, mat, nyheter, tips och inspiration. Av och med Béatrice Becher och Andreas Grube.

Acast

Relaterade inlägg

  • Svenska poddar om whisky En sammanställning av de svenska poddar om whisky som jag regelbundet lyssnar på.
  • Poddar om MTB En sammanställning av de svenska poddar om MTB och träning som jag regelbundet lyssnar på. Poddar tycker jag är ett bra sätt att lära sig nya saker både gällande cykling och träning.
  • Svenska poddar om börs och ekonomi En sammanställning av de svenska poddar om börs, investeringar och ekonomi som jag regelbundet lyssnar på.
  • Svenska poddar om webb och digital marknadsföring En sammanställning av de poddar om webb och digital marknadsföring som jag regelbundet lyssnar på.
  • Ny webbplats till vinklubben The Wine Room Vi på webbyrån där jag jobbar har lanserat en ny webbplats till vinklubben The Wine Room. På webbplatsen presenteras vinerna från några olika bolag som importerar viner för försäljning på Systembolaget. På webbplatsen vi byggt går det att plocka ihop en varukorg med viner som man vill köpa och sedan via ett klick kan man gå vidare till  Systembolaget för att slutföra beställningen. Vinerna levereras sedan till den butik du valt. 

Ämnen: , , , ,