Svenska poddar om vin

En sammanställning av de svenska poddar om vin som jag regelbundet lyssnar på.

Vinpratarna

En podcast med fokus på vin, men även om andra drycker, mat, nyheter, tips och inspiration. Av och med Béatrice Becher och Andreas Grube.

Acast

Relaterade inlägg

  • Svenska poddar om whisky En sammanställning av de svenska poddar om whisky som jag regelbundet lyssnar på.
  • Poddar om MTB En sammanställning av de svenska poddar om MTB och träning som jag regelbundet lyssnar på. Poddar tycker jag är ett bra sätt att lära sig nya saker både gällande cykling och träning.
  • Svenska poddar om börs och ekonomi En sammanställning av de svenska poddar om börs, investeringar och ekonomi som jag regelbundet lyssnar på.
  • Svenska poddar om webb och digital marknadsföring En sammanställning av de poddar om webb och digital marknadsföring som jag regelbundet lyssnar på.
  • Svenska whiskydestillerier Antalet svenska whiskydestillerier ökar hela tiden och även om jag är intresserad av whisky så har jag inte riktigt hängt med i utvecklingen. Såg av en slump att det öppnats ett whiskydestillerie i Årgäng som jag aldrig hört talas om. Jag satte mig därför och letade runt för att se om det var något mer jag missat.

Ämnen: , , , ,