Svenska poddar om vin

En sammanställning av de svenska poddar om vin som jag regelbundet lyssnar på.

Vinpratarna

En podcast med fokus på vin, men även om andra drycker, mat, nyheter, tips och inspiration. Av och med Béatrice Becher och Andreas Grube.

Acast

Relaterade inlägg

  • Svenska poddar om whisky En sammanställning av de svenska poddar om whisky som jag regelbundet lyssnar på.
  • Poddar om MTB En sammanställning av de svenska poddar om MTB och träning som jag regelbundet lyssnar på. Poddar tycker jag är ett bra sätt att lära sig nya saker både gällande cykling och träning.
  • Svenska poddar om börs och ekonomi En sammanställning av de svenska poddar om börs, investeringar och ekonomi som jag regelbundet lyssnar på.
  • Svenska poddar om webb och digital marknadsföring En sammanställning av de poddar om webb och digital marknadsföring som jag regelbundet lyssnar på.
  • Mexikansk restaurang i Västerås Utbudet av restauranger i Västerås fortsätter att förbättras, det senaste tillskottet är egentligen inte en ny restaurang men Lobbybaren på Hotel Plaza har helt gjort om kvällskonceptet och kör nu vällagad mexikansk mat. Bakom den nya menyn står kockarna på hotel Plaza plus Christoffer Magnusson Domeij från The Nutmeg House i Västerås. Jag fick möjligheten att prova ett urval från menyn för några veckor sedan och det var riktigt gott så jag ska absolut besöka restaurangen nu när de har öppnat.

Ämnen: , , , ,