Ny webbsida för bilparkering

Jag har nu startat upp en ny webbplats där jag presenterar ett stort antal alternativ på bilparkeringar fördelade på län, kommuner och platser.  Jag skriver även nyheter om sånt som är relaterat till parkering, bilar, motorsport och annat som kan vara intressant för besökarna.

Några populär guider är bland annat

 

 

 

 

Relaterade inlägg

  • Vandringsresa till kanarieöarna Kom precis hem efter en grymt skön vandringsresa till kanarieöarna, närmare bestämt kanarieön Teneriffe med den ståtliga vulkantoppen Teide. Researrangör var Prima Travel och jag kan varmt rekommendera att åka med dem. Allt funkade fint och guiderna var trevliga och kunniga.
  • Safariresa till bergsgorillorna i Uganda Mitt resereportage från en fantastisk safariresa till bergsgorillorna, lejonen, elefanterna och flera underbara djur i Uganda. En del av mina bilder från resan finns i albumet Uganda på Flickr. Kan varmt rekommendera Uganda som resmål ifall du är intresserad av att se de stora afrikanska djuren och fin natur.
  • Träningsdagbok för vecka 17 Tänkte göra ett försök att varje vecka summera ihop de träningspass jag genomfört för att på så vis få lite koll. Nästa tävling som står på schemat är Stockholm Marathon som går av stapeln om knappt en månad. Mitt personliga mål är att springa snabbare än min tid förra året (4.07) och då helst på en tid under fyra timmar.
  • Har nu besökt 30 olika länder Nyss hemkommer från en resa till Argentina och Brasilien vilket nu gör att jag nu besökt 27 länder utanför Sverige, räknar då med två länder som jag bara mellanlandat i och aldrig lämnat flygplatsen.
  • Bruichladdich octomore är världens rökigaste whisky Under min whiskyresa till Islay i Skottland förra veckan provsmakade jag och köpte en flaska av världens rökigaste whisky, nämligen Bruichladdich octomore. Rökigheten i whisky kommer från hur länge kornet röks med torv under torkningen och för octomore är det rätt länge för den är galet rökig. Läs mer om världens rökigaste whisky Läs mer om Bruichladdich

Ämnen: , , ,