USB-kondom och betalkortskydd

Exempel på produkter som för en relativt liten summa gör ditt vardagliga liv lite säkrare.

USB-kondom

En liten pryl som du sätter mellan uttaget och din usb-kontakt. Den blockerar då att filer kan hämtas från till exempel din telefon vis laddning på publika platser som flygplatser, tåg och bussar.

Beställ via Amazon

Betalkortsskydd

Ett kort som du lägger i din plånbok för att förhindra avlyssning av dina betalkort.

Beställ betalkortsskydd via Amazon

 

Relaterade inlägg

  • Konvertera .Numbers till Excel Har du fått en fil med ändelsen .numbers som du inte kan öppna på din PC så finns det lite olika vägar att gå. Antingen så ber du den du fick filen att i iWork spara filen som en excel-fil eller så använder du någon webbtjänst för att konvertera den till excel.
  • Ändra bildadressen i WordPress Om du av någon anledning byter adress till en hemsida byggd i wordpress finns risken att inte sökvägarna till bilderna ändras. och därmed slutar fungera. Du kan ordna detta genom att uppdatera bildadressen i wordpress via phpMyAdmin.
  • Krönika: Skapa en levande sida på Facebook I min förra krönika skrev jag om företagens brister i dialogen på sociala medier. Efter att ha läst responsen från läsarna kommer jag den här gången fokusera på att ge mer konkreta tips. Grunden för att få en levande sida är att skapa engagemang hos dina följare. Olika målgrupper kräver olika budskap men tänk på att så ofta som möjligt skapa inlägg som uppmuntrar till dialog och delning, till exempel genom att ställa frågor eller dela med dig av din kunskap.
  • Visa en film för endast facebookfans Fick frågan från en kund på hur de skulle göra för att endast visa en film för de som valt att gilla deras facebooksida. De vanliga filmerna som man kan ladda upp i loggen blir synliga för alla. Lösningen blev att skapa en undersida genom fbml-applikationen och sedan lägga in filmen som en flashfilm (swf). För att endast visa innehållet för de som valt att gilla  sidan användes koden nedan. <fb:visible-to-connection> <Fb:swf swfsrc='Ange sökväg till swf-filen' imgsrc='Ange sökväg till bilden' width='640' height='480' /> <fb:else>Klicka gilla ovan för att se filmen</fb:else> </fb:visible-to-connection> Förklaring swfsrc = Här ska du ange sökvägen till swf-filen imgsrc = Här ska du länka till en bild som blir klickbar för att starta filmen. Konvertera filmer från mp4 till swf Kunden använder sin digitalvideokamera för att skapa filmen och den lagrar dem som mp4. För att konvertera filmerna användes programmet Aimersoft. Trialversionen fungerar för filmer upp till tre minuter. Fullversionen kostar $35.95. Klicka på download windows version Spara filen på skrivbordet Klicka på filen och kör installationsprogrammet. Nä programmet startat väljer du din mp4-film i det vänstra fönstret. Klicka på rullisten för profile och välj online video >> swf Välj vid output var du vill spara filen Klicka på start  
  • Höstens schema hos marknadsföreningen Jag sitter med i styrelsen för Marknadsföreningen i Västerås och vi har nu presenterat vårt schema för hösten 2016. Vi tycker att det är ett bra 2016 med ett program utöver det vanliga - samtliga föreläsare kvalar in på vår topplista. Bara att boka in i kalendern genast.

Ämnen: