Har nu besökt 30 olika länder

Under mina resor har jag besökt ett stort antal länder. De flesta ligger i europa men en del även i asien, sydamerika, nordamerika och afrika.

Länderna jag besökt är:

 • Andorra
 • Argentina
 • Botswana
 • Brasilien
 • Costa Rica
 • Danmark
 • Egypten
 • England
 • Finland
 • Frankrike
 • Irland
 • Island
 • Italien
 • Kina
 • Monaco
 • Nederländerna
 • Nepal
 • Norge
 • Portugal
 • Schweiz
 • Skottland
 • Spanien
 • Sri Lanka
 • Sydafrika
 • Thailand
 • Tyskland
 • Uganda
 • USA
 • Zambia
 • Zimbabwe

Relaterade inlägg

 • Ny webbsida för bilparkering Jag har nu startat upp en ny webbplats där jag presenterar ett stort antal alternativ på parkeringar fördelade på län, kommuner och platser.
 • FI:s kartläggning av gräsrotsfinansiering i Sverige Gräsrotsfinansiering, även kallat person-till-person-lån, peer-to-peer-lån eller p2p-lån blir allt populärare. Finansinspektionen har gjort en kartläggning som de nu presenterat på deras webbplats. Gräsrotsfinansiering är en globalt växande företeelse som börjat etablera sig även i Sverige och som innebär att kapital och krediter förmedlas via en teknisk plattform som kopplar samman kapitalsökande och investerare. Gräsrotsfinansiering innebär att kapital och krediter förmedlas via en teknisk plattform som kopplar samman kapitalsökanden och investerare.
 • Safariresa till bergsgorillorna i Uganda Mitt resereportage från en fantastisk safariresa till bergsgorillorna, lejonen, elefanterna och flera underbara djur i Uganda. En del av mina bilder från resan finns i albumet Uganda på Flickr. Kan varmt rekommendera Uganda som resmål ifall du är intresserad av att se de stora afrikanska djuren och fin natur.
 • Resor till skottland Årets reseschema börjar ta form även om det är mycket kvar att planera. Förutom en fotbollsresa till London och en sväng till chefens brors pensionat i Duved lutar det åt att det blir två resor till Skottland. Anledning till att det blir två resor till Skottland är en av mina bästa vänner driver en resebyrå för Skottlandsresor och jag brukar hänga med när det är dags att reka nya reserutter.
 • Prisvärt regnställ Är rätt mycket ute i naturen i alla möjliga väder och har genom åren provat en hel del olika regnställ och skaljackor. Men efter att för ett antal år sedan varit på semester på västkusten och besökt Sportshopen har jag hittat min absoluta prisvärda favorit på regnställ, nämligen deras egna märke Swedemount. Efter att ha slitit ut den första skaljackan köpte jag i somras en Himalaya Shell Jacket. En lättvikts-skaljacka som är vind- och vattentäta med tejpade sömmar.