QuickNet

Tänkte skriva lite om mitt jobb på på QuickNet webbyrå där jag får jobba med en del av mina intressen, bland annat sökmotoroptimering, googleannonsering och annan digital marknadsföring. Förutom att ha en webbyrå så är QuickNet en telefoni- och bredbandsoperatör både för företag och privatpersoner.

Relaterade inlägg

  • Auktion till förmån för Gatans lag och Ungdomsbussen QuickNet Webbyrå där jag jobbar har just nu en auktion till förmån för Gatans lag och Ungdomsbussen. Vi har ett antal domäner vi inte längre använder i vår verksamhet och för att ge domänerna nytt liv auktionerar vi nu ut dem och skänker oavkortat alla pengar till välgörenhetsprojekten ungdomsbussen och gatans lag i Västerås.
  • Höstens schema hos marknadsföreningen Jag sitter med i styrelsen för Marknadsföreningen i Västerås och vi har nu presenterat vårt schema för hösten 2016. Vi tycker att det är ett bra 2016 med ett program utöver det vanliga - samtliga föreläsare kvalar in på vår topplista. Bara att boka in i kalendern genast.
  • MDPV i Västerås Från att för mig ha varit totalt okänd så ser jag nu nästan dagligen nyheter om drogen MDPV. Detta beror till stor del på att min hemstad Västerås är en av de städet där drogen fått störst fäste.
  • QuickNet förvärvar e-handelsplattformen Sellbase QuickNet AB där jag jobbar har förvärvat e-handelsplattformen Sellbase med 2 anställda från Workbox Communication AB.
  • Digital kampanj för golfresor Ifjol lanserade vi på QuickNet webbyrå en kampanjwebb vars syfte är att marknadsföra Västerås som en destination för golfresor. Webbplatsen hade ifjol runt 10000 besökare som tittade runt bland erbjudanden på golfpaket från både golfbanor och hotell.

Ämnen: , , , ,