Whiskybilder

Efter ett väldigt långt fotouppehåll har jag nu tagit mig ut på två fototuren med whisky som tema och motiv. För att enkelt kunna dela med mig av bilderna till andra whiskyintresserade har jag skapat ett separat instagramkonto på whiskyimages samt en tillhörande webbplats med whiskybilder.

 

Relaterade inlägg

  • Bruichladdich octomore är världens rökigaste whisky Under min whiskyresa till Islay i Skottland förra veckan provsmakade jag och köpte en flaska av världens rökigaste whisky, nämligen Bruichladdich octomore. Rökigheten i whisky kommer från hur länge kornet röks med torv under torkningen och för octomore är det rätt länge för den är galet rökig. Läs mer om världens rökigaste whisky Läs mer om Bruichladdich
  • Svenska whiskydestillerier Antalet svenska whiskydestillerier ökar hela tiden och även om jag är intresserad av whisky så har jag inte riktigt hängt med i utvecklingen. Såg av en slump att det öppnats ett whiskydestillerie i Årgäng som jag aldrig hört talas om. Jag satte mig därför och letade runt för att se om det var något mer jag missat.
  • SHL – Sociala Hockey Ligan Elitserien har bytt namn till SHL (Svenska Hockey Ligan) och det återstår några veckor till serien drar igång. Jag har kollat upp hur tabellen ser ut om man slår ihop klubbarnas följare på Facebook, Twitter och Instagram.
  • Nyårsresa till Costa rica Över nyårsskiftet 2015-2016 åkte jag till Costa Rica för en resa där äventyr blandades med sol och bad.
  • Svenska poddar om whisky En sammanställning av de svenska poddar om whisky som jag regelbundet lyssnar på.

Ämnen: , , , ,