Nyårsresa till Costa rica

Över nyårsskiftet 2015-2016 åkte jag till Costa Rica för en resa där äventyr blandades med sol och bad.

Relaterade inlägg

  • Whiskybilder Efter ett väldigt långt fotouppehåll har jag nu tagit mig ut på två fototuren med whisky som tema och motiv.
  • Resa till Hawaii med äventyr, mat, sol och bad Hemkommen från en fantastik resa till Hawaii där vi gjorde en hel del utflykter och aktiviteter.
  • Bruichladdich octomore är världens rökigaste whisky Under min whiskyresa till Islay i Skottland förra veckan provsmakade jag och köpte en flaska av världens rökigaste whisky, nämligen Bruichladdich octomore. Rökigheten i whisky kommer från hur länge kornet röks med torv under torkningen och för octomore är det rätt länge för den är galet rökig. Läs mer om världens rökigaste whisky Läs mer om Bruichladdich
  • Ny webbsida för bilparkering Jag har nu startat upp en ny webbplats där jag presenterar ett stort antal alternativ på parkeringar fördelade på län, kommuner och platser.
  • Fotbollsbiljetter i London Vid sidan av mitt vanliga jobb på QuickNet driver jag även en det egna webbprojekt. Ett av dessa är London Tickets där jag förmedlar fotbollsbiljetter i London. Webbplatsen har jag haft i några år och det är ett bra sätt att testa nya idéer om internetmarknadsföring.

Ämnen: ,