Fotbollsbiljetter i London

Vid sidan av mitt vanliga jobb på QuickNet driver jag även en det egna webbprojekt. Ett av dessa är London Tickets där jag förmedlar fotbollsbiljetter i London. Webbplatsen har jag haft i några år och det är ett bra sätt att testa nya idéer om internetmarknadsföring. För att få sidan mer levande har jag nu gjort om startsidan för att få den mer blogglik och tanken är att jag flera gånger i veckan ska lägga upp nyheter och annat som rör fotbollen i London. Jag ska även försöka värva några skribenter som är intresserade av att skriva om fotboll för att på så vis ytterligare öka takten i uppdateringarna.

www.londontickets.se

Relaterade inlägg

  • Fotbollsresa till London Som ett sidoprojekt till mitt vanliga jobb driver jag webbplatsen London Tickets där jag förmedlar biljetter till fotboll i England. Fram för allt till de olika lagen i London men även till hemmamatcherna till de i sverige populära lagen Liverpool FC och Manchester United.
  • Stort intresse för biljetter till UFC/MMA i London Den 8 mars 2014 går Alexander Gustafsson en match mot Jimi Manuwa i en MMA-gala i O2-Arena i London. Mina kontakter i London är nu på biljettjakt och förhoppningsvis ska vi kunna starta försäljningen av paket inom kort.
  • Boka fotbollsresa till London Vid sidan av mitt jobb på en webbyrå i Västerås så driver jag även webbplatsen London Tickets där jag förmedlar biljetter och fotbollsresor till London. Att se en fotbollsmatch i England är ett minne för livet vare sig om det är ditt favoritlag som spelar eller om du besöker en arena som neutral åskådare.
  • Säljstart för biljetter till Premier League Jag har nu lagt upp spelschema och priser på biljetter och fotbollsresor till Premier League på min webbplats London Tickets. Webbplatsen startade jag 2006 och sedan dess har jag hjälp många fotbollsälskare att komma över till England för att njuta av upplevelsen vid en engelsk fotbollsarena.
  • Idrottsarenor i London En lista med Idrottsarenor i London i med publikkapacitet på mer än 10000. Endast utomhusarenor är med på listan.

Ämnen: , , , , , , , ,