#madsbödker på Twitter

Använder du twitter och följer en del hockeyintresserade personer har du knappast missat att det ploppar ut en hel del inlägg under hashtagen #madsbödker under de senaste veckorna. En del ställer sig nog undrade varför en dansk back i Leksands hockeylag taggas in i så många inlägg. Det hela startade av Leksandssupportrarna Niklas Niva Sjökvist (@NiklasNiva), Mikael Falk (@MikaelFalk84) och Martin Eriksson (@Superklinga) och det spred sig sedan som en löpeld via leksandsfansen ut till rätt många hockeysupportrar. I samband med Leksands krossning av Malmö så intervjuades Mads Bødker i Viasat Hockey och han verkar ta uppståndelsen med ro. Detta är ett bra exempel på hur snabbt något kan få spridning på Twitter och därmed nå ut till väldigt många människor.

Lite av det vi hittar på twitter under #madsbödker

@Mikael Falk
Mads Bödker ber inte till gud. Gud ber till Mads Bödker #madsbödker

@T.Kling / domarna.se @DomarnaPunktSe
Jävligt platt landskap här på Island. Sägnen säger att #madsbödker var här på semester en gång. Löpte amok när han kallades Bödkur.

@Mats Gripenmalm
Mads Bödker behöver inte frukta svensk vinter. Han är så het attsnön smälter där han går #madsbödker

@MikaelFahlander:
Mats Bödker skjuter inte. Det är pucken som livrädd lämnar hans klubba. #madsbödker

@Per Skalk
Anden i lampan har nu infört en begränsning, man får inte längreönska sig #madsbödker, det är han som är anden. #skiteriattönskadå

Relaterade inlägg

  • Leksands IF på Twitter 2016/2017 Leksands spelartrupp inför återkomsten till SHL är nu nog i det närmaste klar. I maj 2013 och september 2015 skrev jag om Leksands IF på Twitter där jag listade twitterkonton för spelare, ledare och supportrar i Leksands IF. Nu när det är relativt många nya spelare tycke jag att det var dags att sammanställa vilka spelare och ledare som har konton på twitter. Om jag missat något konto så skicka gärna en tweet till mig på @barkskog. Tittade igenom alla konton och det skiljer en hel del gällande frekvensen på inläggen. Får hoppas att det under säsong blir bättre tempo i tweetens från spelarnas liv utanför planen. En annan önskan är att spelarna uppdaterar profilbilder så att det blir den vackra vitblåa leksandströjan på dem som har matchbilder som profilbilder.
  • Tankar om Leksands IF Som leksandssupporter är man rätt härdad vid turbulens och kaos men de sista dagarna har varit mer kaosartade än vanligt. Igår lämnade Leksands IF in en ansökan om företagsrekonstruktion till tingsrätten i Mora. För att få lite koll och dela med mig av mina tanken så bjuder jag här på mina tankar och funderingar.
  • Leksands IF tillbaka i Elitserien Efter många års väntan är nu mitt favoritlag Leksands IF tillbaka i Elitserien igen. Matchen och festen i Tegera Arena på påskafton kommer bli ett minne för livet för mig och många andra leksingar.
  • Leksands IF på Twitter Det sociala mediet twitter är liksom alla andra platser fyllde av personer och organisationer relaterade till Leksands IF. Det enklaste sättet att för den stolta hockeyklubben från dalarna är att följa #lifse och #leksandsif. Men vill du känna av den riktiga känslan och samhörigheten kan du följa personer om skriver om Leksands IF.
  • Det ljusnar för Leksand Det är inte bara kvällarna som blir ljusare efter vintermörkret, rapporterna om ekonomin för Leksands IF har gått från svarta krigsrubriker till något som kan liknas vid en ljusning. Kampen för överlevnad är väldigt långt ifrån över men lagets segertåg på isen tillsammans med allt fler positiva signaler gör att fansen får hopp och energi att tillsammans kämpa vidare.

Ämnen: , , , ,