Fotbollsresa till London

Fotboll och resor är två av mina stora intressen och kombinationen är oslagbar.  Som ett sidoprojekt till mitt vanliga jobb driver jag webbplatsen London Tickets där jag förmedlar biljetter till fotboll i England. Fram för allt till de olika lagen i London men även till hemmamatcherna till de i sverige populära lagen Liverpool FC och Manchester United. Så är du intresserad av att boka en fotbollresa till London så gå in på london-tickets.se. Har du några frågor så är du varmt välkommen att kontakta mig.

Det har blivit några resor genom åren och nedan lista jag de fotbollsresor till London, Birmingham och Liverpool som jag gjort för att se på fotboll.

Mina fotbollsresor till London

1997 Tottenham – Wimbledon, White Hart Lane i London
1998 Tottenham – Newcastle, White Hart Lane i London
1999 England – Sverige, Wembley Stadium i London
2001 Arsenal – Middlesbrough, Highbury i London
2003 Chelsea – Liverpool, Stamford Bridge i London
2004 Fulham – Liverpool, Craven Cottage i London
2005 West ham – Middlesbrough, Upton Park i London
2006 Fulham – Charlton, Craven Cottage i London
2006 West ham – Aston Villa, Upton Park i London
2006 Arsenal – Middlesbrough, Emirates Stadium i London
2007 Crystal Palace – Preston, Selhurts Park, London
2007 Aston Villa – Wigan, Villa Park, Birmingham
2007 Liverpool – Wigan, Anfield, Liverpool
2007 West Ham – Manchester United, Upton Park, London
2008 Fulham – Chelsea, Craven Cottage, London
2008 Liverpool – Newcastle, Anfield, Liverpool
2009 Fulham – Manchester United, Craven Cottage, London
2009 West ham – Liverpool, Upton Park, London
2010 Aston Villa – Man U, Wembley, London
2011 QPR – Leeds, Loftus Road, London
2012 West Ham – Newcastle, Upton Park, London

Övriga fotbollsresor

2006 Sverige – Paraguay, Berlin
2010 Real Madrid – Barcelona, Madrid
2016 Sverige-Italien, Toulouse

Relaterade inlägg

  • Säljstart för biljetter till Premier League Jag har nu lagt upp spelschema och priser på biljetter och fotbollsresor till Premier League på min webbplats London Tickets. Webbplatsen startade jag 2006 och sedan dess har jag hjälp många fotbollsälskare att komma över till England för att njuta av upplevelsen vid en engelsk fotbollsarena.
  • Fotbollsbiljetter i London Vid sidan av mitt vanliga jobb på QuickNet driver jag även en det egna webbprojekt. Ett av dessa är London Tickets där jag förmedlar fotbollsbiljetter i London. Webbplatsen har jag haft i några år och det är ett bra sätt att testa nya idéer om internetmarknadsföring.
  • Boka fotbollsresa till London Vid sidan av mitt jobb på en webbyrå i Västerås så driver jag även webbplatsen London Tickets där jag förmedlar biljetter och fotbollsresor till London. Att se en fotbollsmatch i England är ett minne för livet vare sig om det är ditt favoritlag som spelar eller om du besöker en arena som neutral åskådare.
  • Idrottsarenor i London En lista med Idrottsarenor i London i med publikkapacitet på mer än 10000. Endast utomhusarenor är med på listan.
  • Snart dags för fotbolls-EM Den 10:e juni är det avspark för årets stora fotbollshändelse, nämligen fotbolls-EM. I samband med det anordnar vi på QuickNet en tipstävling för våra kunder och andra intresserade. Tippa resultatet i matcherna från gruppspelet så är du med och tävlar om fina priser, och äran förstås! Den tippare som har flest poäng när samtliga gruppspelsmatcher är spelade vinner.

Ämnen: , , , ,