Vi är VSK

Mia på AiM Produktion har spelat in en film om Västerås SK.

En film om & med de människor som ser vikten av att ha en klubb att samlas runt, sommar som vinter. Tanken var att visa att en klubb är så mycket mer än enbart elitlagen. Att visa engagemanget hos den vanliga människan som följer & stöttar sin klubb & sitt lag, för de föräldrar som engagerar sig i sina ungdomar & barns olika lag, att visa på bredden av allt & alla som gör en klubb.

Låtskrivare: Hugo Peretti, Luigi Creatore och George David Weiss
Text & Sång: Andreas Westman

Relaterade inlägg

  • Höstens schema hos marknadsföreningen Jag sitter med i styrelsen för Marknadsföreningen i Västerås och vi har nu presenterat vårt schema för hösten 2016. Vi tycker att det är ett bra 2016 med ett program utöver det vanliga - samtliga föreläsare kvalar in på vår topplista. Bara att boka in i kalendern genast.
  • Restaurang Nom öppnar i Västerås Nu i veckan öppnar Restaurang Nom på Storagatan 42 i Västerås. Det är klassiska Café Brogårdens gamla lokaler i valven under Sundinska huset som renoverats och nu blir ännu en ny restaurang i en i snabbt takt växande skara av restauranger i centrala Västerås. Med fokus på kött i alla dess former, enkel matlagning, glädje i köket och kvalitativa råvaror hoppas NOM på att slå sig in på en lokal restaurangmarknad som fått sig ett rejält uppsving de senaste åren
  • The Nutmeg House – Christoffers mat i Västerås Igår gästade jag och ett gäng vänner kocken christoffers och hans hemmarestaurang The Nutmeg House i Västerås. Med hemmarestaurang menas att man gästar huset Christoffer och hans familj bor i och där serveras man en 5 rättersmeny som är hemlig för dig som gäst. Utöver de 5 rätterna så serveras snacks till fördrinken och kaffegodis till kaffet.
  • Skumt brev från Sigillet i Västerås Idag innehöll brevlådan ett lite märkligt brev från Sigillet i Västerås innehållande ett förvaltningsavtal för mina PPM-fonder. Det första jag reagerade på var att brevet har rubriken Bästa Sigilletkund trots att jag aldrig varit kund där. Det andra jag reagerade på var att förvaltningsavtalet var förifyllt inklusive fullständigt personnummer. Det tredje jag reagerade på var att de även skickade med en förifyll blankett med en uppsägning på en förvaltning jag aldrig haft och de dessutom på sidan innan vill att jag ska teckna.
  • Visa en film för endast facebookfans Fick frågan från en kund på hur de skulle göra för att endast visa en film för de som valt att gilla deras facebooksida. De vanliga filmerna som man kan ladda upp i loggen blir synliga för alla. Lösningen blev att skapa en undersida genom fbml-applikationen och sedan lägga in filmen som en flashfilm (swf). För att endast visa innehållet för de som valt att gilla  sidan användes koden nedan. <fb:visible-to-connection> <Fb:swf swfsrc='Ange sökväg till swf-filen' imgsrc='Ange sökväg till bilden' width='640' height='480' /> <fb:else>Klicka gilla ovan för att se filmen</fb:else> </fb:visible-to-connection> Förklaring swfsrc = Här ska du ange sökvägen till swf-filen imgsrc = Här ska du länka till en bild som blir klickbar för att starta filmen. Konvertera filmer från mp4 till swf Kunden använder sin digitalvideokamera för att skapa filmen och den lagrar dem som mp4. För att konvertera filmerna användes programmet Aimersoft. Trialversionen fungerar för filmer upp till tre minuter. Fullversionen kostar $35.95. Klicka på download windows version Spara filen på skrivbordet Klicka på filen och kör installationsprogrammet. Nä programmet startat väljer du din mp4-film i det vänstra fönstret. Klicka på rullisten för profile och välj online video >> swf Välj vid output var du vill spara filen Klicka på start