Bra fotografer i Västerås

Jag tycker det är riktigt roligt att fota och brukar ibland hoppa in som fotograf åt VSK Fotboll i samband med  deras matcher. I samband med mitt jobb på QuickNet blir det också en del fotande i samband med frukostmöten och liknande evenemang men jag har inga planer på att jobba professionellt som fotograf. Får dock en del förfrågningar så jag tänka passa på att tipsa om några bra fotografer i Västerås med omnejd.

Fotograf Linda Karlsson (Västerås)

Vi på QuickNet har haft ett långt samarbete med Linda och hon har fotat de flesta av bilderna vi använder i vår marknadsföring. Fotar helst och bäst människor i sina naturliga miljöer där hon med grym glädje och kunskap skapar riktigt bra bilder. Fotar allt från bröllopsbilder till reportagebilder.
www.lefotografi.se

Fotografer Pia och Hans Nordlander (Västerås)

Två fotografer som är verksamma i Västerås med inriktning mot företag där Pia främst fotar mingelbilder och porträttbilder samt Hans huvudsakligen fotar föremål och miljöer.
www.bildn.se

Fotograf Hasse Krogh (Långshyttan)

Hasse har tidigare bott i Västerås men är numera boende i södra Dalarna så han kan fortfarande utföra fotojobb här. Jobbar mest mot privatpersoner med till exempel bröllopsbilder och barnbilder.
www.krogh.se

 

 

Relaterade inlägg

  • Tankar om Leksands IF Som leksandssupporter är man rätt härdad vid turbulens och kaos men de sista dagarna har varit mer kaosartade än vanligt. Igår lämnade Leksands IF in en ansökan om företagsrekonstruktion till tingsrätten i Mora. För att få lite koll och dela med mig av mina tanken så bjuder jag här på mina tankar och funderingar.
  • The Nutmeg House – Christoffers mat i Västerås Igår gästade jag och ett gäng vänner kocken christoffers och hans hemmarestaurang The Nutmeg House i Västerås. Med hemmarestaurang menas att man gästar huset Christoffer och hans familj bor i och där serveras man en 5 rättersmeny som är hemlig för dig som gäst. Utöver de 5 rätterna så serveras snacks till fördrinken och kaffegodis till kaffet.
  • Martin Adlers bilder visas i Västerås Västeråsaren och fotografen Martin Adler rapporterade från stridszoner och katastrofområden världen över. Från nu och fram till februari visas ett urval av Martin Adlers fotografier upp på Västerås Konstmuseum. Har du ingen möjlighet att besöka utställningen i Västerås så finns möjligheten att köpa boken Martin Adler – Moments där en hel del av bilderna finns.
  • Bredband via stadsnätet i Västerås Som bekant jobbar jag på webbyråavdelningen av företaget QuickNet som förutom att jobba med webbplatser, e-handel och marknadsföring även erbjuder tjänster inom bredband wifi och telefoni. Idag har vi lanserat en ny webbplats för QuickNet Hemma, vår tjänst som riktar sig till privatpersoner som vill ha en bredbandsuppkoppling via Stadsnätet i Västerås.
  • Prisutdelare på Västerås Style Awards Som vanligt är vi på QuickNet med och petar i allt möjligt som händer i Västerås. Det är en del i vårt arbete att leva upp till vårt motto som lyder nära, trygg, personlig. I lördags var jag och Magnus därför prisutdelare i kategorin bästa webbplats på galan Västerås City Style Awards som anordnades på Strike.

Ämnen: ,