Stort intresse för biljetter till UFC/MMA i London

Den 8 mars 2014 går Alexander Gustafsson en match mot Jimi Manuwa i en MMA-gala i O2-Arena i London. Så fort jag fick reda på detta la jag ut det som en nyhet på min webbplats London Tickets. Det tog inte många dagar efter det innan det började ramla in ett stort antal förfrågningar om biljetter till galan. Att det fanns ett intresse för MMA i Sverige hade jag koll på men det var förvånade att se hur många som ville åka till London. Mina kontakter i London är nu på biljettjakt och förhoppningsvis ska vi kunna starta försäljningen av paket inom kort.

Relaterade inlägg

  • Fotbollsbiljetter i London Vid sidan av mitt vanliga jobb på QuickNet driver jag även en det egna webbprojekt. Ett av dessa är London Tickets där jag förmedlar fotbollsbiljetter i London. Webbplatsen har jag haft i några år och det är ett bra sätt att testa nya idéer om internetmarknadsföring.
  • Boka fotbollsresa till London Vid sidan av mitt jobb på en webbyrå i Västerås så driver jag även webbplatsen London Tickets där jag förmedlar biljetter och fotbollsresor till London. Att se en fotbollsmatch i England är ett minne för livet vare sig om det är ditt favoritlag som spelar eller om du besöker en arena som neutral åskådare.
  • Fotbollsresa till London Som ett sidoprojekt till mitt vanliga jobb driver jag webbplatsen London Tickets där jag förmedlar biljetter till fotboll i England. Fram för allt till de olika lagen i London men även till hemmamatcherna till de i sverige populära lagen Liverpool FC och Manchester United.
  • Säljstart för biljetter till Premier League Jag har nu lagt upp spelschema och priser på biljetter och fotbollsresor till Premier League på min webbplats London Tickets. Webbplatsen startade jag 2006 och sedan dess har jag hjälp många fotbollsälskare att komma över till England för att njuta av upplevelsen vid en engelsk fotbollsarena.
  • Idrottsarenor i London En lista med Idrottsarenor i London i med publikkapacitet på mer än 10000. Endast utomhusarenor är med på listan.

Ämnen: , , ,