Janke Jönsson sätter Musiken i Fokus

Under veckan har vi på webbyrån tillbringat en hel del tid tillsammans med den i Västerås välkända trubaduren Janke Jönsson. Detta som en del i hans nysatsning Musik i Fokus som är en omprofilering från trubadur till ett bredare koncept med beskrivningen, Musik i Fokus  projektleder och levererar underhållning, teknik och värdskap till alla typer av evenemang.

 • Layout och produktion av webbplats
 • Layout av roll-up i formatet 2×2 meter
 • Layout  för stripning av bil
 • Layout av tryckt folder
 • Layout av visitkort
 • Layout av roll-up i formatet 4×2 meter
 • Layout av profilbilder för Facebook, Twitter, Instragram och Youtube

 

Relaterade inlägg

 • Elin Överfjord – Ny lokal musikstjärna? Sedan någon månad tillbaka har Elin Överfjord ingått ett samarbete med musikproducenten Sebastian Fronda som direkt fastnade för hennes starka och unika röst. Idag har Elin släppt singeln NU via spotify och itunes.
 • Ny webb för trälackering i Västerås Har hjälpt en av mina vänner att göra en ny webbplats till hans företag Mälardalens Trälackering AB. De utför lackering av det mesta som är gjort av trä som till exempel möbler, dörrar och köksluckor.
 • QuickNet Tänkte skriva lite om mitt jobb på på QuickNet webbyrå där jag får jobba med en del av mina intresse, bland annat sökmotoroptimering, googleannonsering och digital annan marknadsföring. Förutom att ha en webbyrå så är QuickNet en telefoni- och bredbandsoperatör både för företag och privatpersoner.
 • Västerås Nöje Vi på QuickNet har hjälp Aros Congress Center att ta fram idéer och koncept för Västerås Nöje med tillhörande webbplats och konton på sociala medier. Tanken är att på så vis samla ihop och gemensamt marknadsföra koncernens olika verksamheter.
 • Kabelparken i Västerås Kabelparken i Västerås håller till nere vid sjökrogen i hamnen vid Lögarängen i Västerås. En kabelpark är som en skate- eller snowboardpark, fast för vattensport. Istället för åka efter båt dras åkaren här efter en eldriven linbana på vatten.

Ämnen: , , ,