Hantverkare med usel planering

Fick en lapp i brevlådan idag och kan konstatera att en del hantverkare är riktigt usla i sin kundhantering.

Under vecka 24-25 kommer vi dra om elen i din och det du MÅSTE göra är att montera ner alla taklampor, flytta alla möbler 1 meter från vägguttagen och ställa låset i serviceläget OM du inte är hemma.

Några tankar som infinner sig är:

 1. Finns det någon som inte lämnar lägenheter under 2 veckor?
 2. Tur att det är ljust ute för utan lampor blir det mörkt.
 3. Vem kom på tanke att lägga ut lappen samma dag som perioden började?
 4. Vem hjälper våra skröpliga pensionärer att flytta deras möbler?
 5. Hur jag ska undvika att ramla ur sängen under de två veckorna min säng står på högkant för att hamna 1 meter från alla vägguttag i sovrummet.
 6. Varför har jag så jäkla många böcker i min bokhylla?

Ska skicka ett mail och påtala att det skulle underlätta för alla inblandade med en aning bättre framförhållning och en väldigt mycket bättre tidsangivelse.

Relaterade inlägg

 • Digital kampanj för golfresor Ifjol lanserade vi på QuickNet webbyrå en kampanjwebb vars syfte är att marknadsföra Västerås som en destination för golfresor. Webbplatsen hade ifjol runt 10000 besökare som tittade runt bland erbjudanden på golfpaket från både golfbanor och hotell.
 • Ny hemsida till QuickNet Efter en hel del jobb med att få orderflöden och information på plats har vi nu lanserat en ny hemsida till QuickNet där jag jobbar. Vi har nu skapat en gemensam hemsida för våra privat- och företagskunder istället för att ha det uppdelat på två sidor som vi haft tidigare. Eller egentligen har det varit tre sidor eftersom vi haft kvar en separat sida för bolaget Affinity som vi köpte för några år sedan.
 • Ny webb för trälackering i Västerås Har hjälpt en av mina vänner att göra en ny webbplats till hans företag Mälardalens Trälackering AB. De utför lackering av det mesta som är gjort av trä som till exempel möbler, dörrar och köksluckor.
 • Västerås inför elitstöd för idrotten Stadens kommunstyrelse beslutade vid ett sammanträde den 6:e februari 2013 att Västerås ska införa elitstöd för idrotten. Hur stort elitstödet blir är inte klart än men med tanke på att Västerås Stad gick 228 miljoner i vinst 2112 så borde det finnas utrymme för en rejäl slant till stadens lag.
 • Uppföljning på Sigillet-bluffen Som jag skrev om fick jag i början av februari ett skumt brev från Sigillet i Västerås där de genom diverse påstående och luddiga formuleringar försökte få mig att skriva på ett avtal för att de skulle sköta min PPM-förvaltning. Idag kom det en påminnelse där de fortfarande påstår att jag är kund och deras lurendrejeribrev är viktig information.

Ämnen: ,