Idrottsarenor i London

En lista med Idrottsarenor i London i med publikkapacitet på mer än 10000. Endast utomhusarenor är med på listan.

 • Wembley 90000
 • Twickenham 82000
 • Emirates 60000
 • Olympic 60000
 • Stamford Bridge 42000
 • White Hart Lane 36000, 60 efterombyggnad
 • Boleyn Ground 35,146, under rivning
 • Lord’s Cricket Ground 30000
 • The Valley 27000
 • Selhurst Park 26000
 • Craven Cottage 26000
 • The Oval 26000 (Cricket)
 • New Den 20000
  Crystal Palace 20000 (Friidrott)
 • Loftus Road 19000
 • Centre Court 15000 Tennis
 • Vicarage Road 22000
 • Stadium:mk 22000
 • Griffin Park 12000
 • No. 1 Court 11429 Tennis
 • Allianz Park 10000 Rugby

Relaterade inlägg

 • Fotbollsbiljetter i London Vid sidan av mitt vanliga jobb på QuickNet driver jag även en det egna webbprojekt. Ett av dessa är London Tickets där jag förmedlar fotbollsbiljetter i London. Webbplatsen har jag haft i några år och det är ett bra sätt att testa nya idéer om internetmarknadsföring.
 • Boka fotbollsresa till London Vid sidan av mitt jobb på en webbyrå i Västerås så driver jag även webbplatsen London Tickets där jag förmedlar biljetter och fotbollsresor till London. Att se en fotbollsmatch i England är ett minne för livet vare sig om det är ditt favoritlag som spelar eller om du besöker en arena som neutral åskådare.
 • Säljstart för biljetter till Premier League Jag har nu lagt upp spelschema och priser på biljetter och fotbollsresor till Premier League på min webbplats London Tickets. Webbplatsen startade jag 2006 och sedan dess har jag hjälp många fotbollsälskare att komma över till England för att njuta av upplevelsen vid en engelsk fotbollsarena.
 • Stort intresse för biljetter till UFC/MMA i London Den 8 mars 2014 går Alexander Gustafsson en match mot Jimi Manuwa i en MMA-gala i O2-Arena i London. Mina kontakter i London är nu på biljettjakt och förhoppningsvis ska vi kunna starta försäljningen av paket inom kort.
 • Downhill i Järvsö Efter några års uppehåll var det nu åter dags för två dagar med downhill på MTB. Denna gång besökte jag tillsammans med familjen Krogh Järvsö Bergscykel Park i natursköna Hälsingland. Anläggningen rekommenderas varmt för den som gillar downhill. Hela vistelsen var grymt bra, allt från boende och mat på Bergshotellet till leder och personal i backarna. Enda besvikelsen var det åskoväder som svepte förbi och stängde liften under dryga timmen men det kunde ju inte anläggningen lastas för. Att de inte vill ha folk i en sittlift om blixten slår ner har jag full förståelse för.

Taggar: