Om mig

Västeråsare med stort intresse för resor, fotografering, webb, sport, träning och marknadsföring. Jobbat med webb, e-handel och digital marknadsföring sedan 2000. Jag är relativt aktiv på sociala medier och försöker så gott det går anpassa budskap och innehåll efter respektive kanal.

Mina webbplatser

Förutom den här webbplatsen driver jag även resesajten londontickets.se och parkeringsguiden bilparkering.com

LinkedIn

På LinkedIn skriver jag om sånt som rör jobb och karriär med tillhörande ämnen. Är du intresserad av vad jag sysslar med yrkesmässigt så besök gärna min profil på LinkedIn och skicka en kontaktförfrågan. Godkänner alla förfrågningar som inte är från uppenbara spamkonton då jag tror att alla kontakter leder till utveckling och samarbeten.

Facebook

På min personliga Facebooksida skriver jag om det mesta som händer i mitt liv. Det vill säga jobb, sport, resor, bilder och träning i en salig blandning.

Twitter

På mitt personliga twitterkonto skriver jag mest om sport i form av Leksands IF och Västerås SK samt även en del rörande digital marknadsföring och ekonomi. Är även aktiv för konton åt bland annat QuickNet, London Tickets och Marknadsföreningen i Västerås.

Instagram

Instragram lägger jag upp bilder från resor och andra aktiviter.

Flickr

Flickr lägger jag upp fotoalbum från resor och andra aktiviteter.