Åholmens naturreservat

Har idag gjort en fotoutflykt till Åholmens naturpark som jag fick tips om av mina föräldrar. Massor av vitsippor i fin skog med bland annat inslag av  bok. Åholmens naturpark har flera promenadvägar och ligger 5 kilometer från Borgåsund i närheten av Strömsholm utanför Västerås. Åholmens naturpark  är resterna av den försöksträdgård som anlades i slutet av 1700-talet av Gustaf Reuterholm, en gång lärjunge hos Carl von Linné. Fågellivet är intressant med bland annat grönsångare och näktergal.

Bilderna från Åholmens naturreservat finns på min flickr-sida.

Relaterade inlägg

  • Restaurang Bistro du Lac På lillåudden i Västerås ligger Restaurang Bistro du Lac med fin utsikt över Mälaren. Det är en fristående restaurang även om den rent fysiskt ligger i samma byggnad som Residens mälaren, ett bostadskoncept med ägarlägenheter, egen nöjesklubb och relax.
  • Ny webb för trälackering i Västerås Har hjälpt en av mina vänner att göra en ny webbplats till hans företag Mälardalens Trälackering AB. De utför lackering av det mesta som är gjort av trä som till exempel möbler, dörrar och köksluckor.
  • QuickNet Tänkte skriva lite om mitt jobb på på QuickNet webbyrå där jag får jobba med en del av mina intresse, bland annat sökmotoroptimering, googleannonsering och digital annan marknadsföring. Förutom att ha en webbyrå så är QuickNet en telefoni- och bredbandsoperatör både för företag och privatpersoner.
  • Min bil lyser igen Åkte förra veckan hem från mina vänner i kolbäck och slog då på helljuset innan jag lämnade väglyckorna bakom mig. Efter några minuters åkande på mörka vägar fick jag möte och bländade ner. Till min, och säkert också den mötande bilens, stora förvåning blev det totalt nattsvart vilket var rätt otäckt i 90 km/h så det blev en snabb inbromsning och parkering vid vägkanten.
  • Snart dags för fotbolls-EM Den 10:e juni är det avspark för årets stora fotbollshändelse, nämligen fotbolls-EM. I samband med det anordnar vi på QuickNet en tipstävling för våra kunder och andra intresserade. Tippa resultatet i matcherna från gruppspelet så är du med och tävlar om fina priser, och äran förstås! Den tippare som har flest poäng när samtliga gruppspelsmatcher är spelade vinner.