Monstermatte av Liselott Barkskog

Råkade av en slump se att min släkting Liselott Barkskog skrivit några matteböcker ihop med Stina Åkerblom. Har inte tittat i böckerna men Monstermatte beskrivs som en serie träningshäften där eleverna på ett strukturerat sätt tränar addition och subtraktion parallellt. Monstermatte säljs i 5-pack och finns i nedanstående varianter.

  • Monstermatte Addition och subtraktion 0-10
  • Monstermatte Addition och subtraktion 0-20 utan växling
  • Monstermatte Addition och subtraktion 0-20 med växling
  • Monstermatte Addition och subtraktion 0-100 utan växling
  • Monstermatte Addition och subtraktion 0-100 med växling

Köp Monstermatte av Liselott Barkskog via CDON för 199 kr

 

Relaterade inlägg

  • Ny guide för Västerås Golfbanor Har ikväll fixat ihop en undersida för Västerås golfbanor som ett led i att skapa ett gäng med guider för min hemstad Västerås. De nio olika banorna är Frösåker, Fullerö, Hälla, Hässlö, Orresta, Skerike, Tortuna, Västerås och Ängsö.
  • Öka säkerheten för ditt facebookkonto När du är inloggad på FB, titta på url-adressen (längst upp till vänster i adressfältet). Om du kan se http: istället för https: - då har du inte en säker inloggning - och kan bli hackad. Gå till Konto / kontoinställningar/ kontosäkerhet och klicka i 'säker anslutning https'.
  • Drömelvan em-2012 Har nu pusslat ihop ett lag till Aftonbladets managerspel Drömelvan, eller EM-elvan som den nu heter under fotbolls-EM. Eftersom det offensiva spelet belönas så blev det en elva som på pappret är formidabelt obalanserat men det spelar ju ingen roll i sammanhanget.
  • Uppföljning på Sigillet-bluffen Som jag skrev om fick jag i början av februari ett skumt brev från Sigillet i Västerås där de genom diverse påstående och luddiga formuleringar försökte få mig att skriva på ett avtal för att de skulle sköta min PPM-förvaltning. Idag kom det en påminnelse där de fortfarande påstår att jag är kund och deras lurendrejeribrev är viktig information.
  • Recept på fiskburgare De senaste fem åren har jag tillbringar en vecka varje höst på fiskeresa i Norge. Fisket är oftast väldigt bra vilket gör att jag vid hemkomsten kan fylla upp frysen med bland annat torsk, makrill och sej. Torsken och makrillen brukar jag helt enkelt tillaga genom att steka filéerna i smör och i torskens fall även med ströbröd. Av sejen gör jag antingen fiskgratäng eller fiskburgare. Fiskekaker kallas de i norge och är både enkla och goda.

Taggar: , ,